Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 59

Thread: Wiimc troubles

  1. #11
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    how to post a sys check

    look at that link on how to post a sys check
    thanks to bmarlo for this signature


  2. 1 User Says Thank You peire For This Useful Post


  3. #12
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ankeny, IA, USA
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spoiler

    Last edited by Brian; 04-06-2011 at 07:01 AM.

  4. #13
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    sheffield,england
    Posts
    39
    Thanks
    19
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    im no expert but there is something wrong with your system check did you use pimp my wii.i think you need to soft mod again and follow one of the guides on here.

  5. #14
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ankeny, IA, USA
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks. I will try that to see if that helps.

  6. #15
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    sheffield,england
    Posts
    39
    Thanks
    19
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    follow the guide exactly as it says and it should overwrite everything.

  7. 1 User Says Thank You anstoncasuals For This Useful Post


  8. #16
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ankeny, IA, USA
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed the guide exactly and here is my new SysCheck report:


    Spoiler

    Last edited by Brian; 04-06-2011 at 07:00 AM.

  9. #17
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ankeny, IA, USA
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I reinstalled everything using the guides and ran SysCheck and then tried to play Wiimc and it froze again within 5 minutes of play. Any other hints?

  10. #18
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    sheffield,england
    Posts
    39
    Thanks
    19
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    there is something very wrong with your system check it shouldnt look like that at all.

  11. #19
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ankeny, IA, USA
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just re softmodded my system. It's 4.1u now. I will get a new system check and then will post it again.

  12. #20
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ankeny, IA, USA
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by anstoncasuals View Post
    there is something very wrong with your system check it shouldnt look like that at all.
    Is this better?

    Spoiler

    Last edited by Brian; 04-06-2011 at 07:00 AM.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •