Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: 4.3E Wii - Usb loaders won't work - Black screen and no functionality

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.3E Wii - Usb loaders won't work - Black screen and no functionality

    Hi all,

    I recently sofmodded my wii to 4.3e using this guide here:

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    It was working well for a while through Wiiflow but now when I load Wifflow I don't get any functionality with my wii remote and there is just a black screen so I can't do anything. I have tried searching for a solution to the problem with no luck so I have decided to call for help.

    I have enclosed a Syscheck reading for further information

    sysCheck v1.6.2 by Erik Spyder

    Region: PAL
    The system menu v514 is running under IOS58 (rev 6176)
    Hollywood v0x11
    Console ID: 121173152
    Boot2 v4
    Found 113 titles
    Found 43 IOS on this console
    Found 9 IOS Stubs on this console

    Any help would be greatly appreciated

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    you need to post the entire output of syscheck.

    Have you accepted a disc update at any time?

    does anything else work?

    Have you tried downloading a fresh copy of wiiflow? or try CFG loader?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I downloaded Configurable USB loader and tried that but it came back with "Error: Couldn't open file" and as far as I'm aware I haven't accepted any disc updates at all.

    The full output is as follows:

    sysCheck v2.0 by Double_A
    ...runs on IOS58 (rev 6176).

    Region: PAL
    System Menu 4.3 (v514)
    Hollywood v0x11
    Console ID: 121173152
    Boot2 v4

    Found 113 titles.
    Found 52 IOS on this console. 9 of them are stub.

    IOS3 (rev 65280): Stub
    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS12 (rev 526): No Patches
    IOS13 (rev 1032): No Patches
    IOS14 (rev 1032): No Patches
    IOS15 (rev 1032): No Patches
    IOS16 (rev 54321): Trucha Bug ES Identify Flash Access NAND Access
    IOS17 (rev 1032): No Patches
    IOS20 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS21 (rev 1039): No Patches
    IOS22 (rev 1294): No Patches
    IOS28 (rev 1807): No Patches
    IOS30 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS31 (rev 3608): No Patches
    IOS33 (rev 3608): No Patches
    IOS34 (rev 3608): No Patches
    IOS35 (rev 3608): No Patches
    IOS36 (rev 54321): Trucha Bug ES Identify NAND Access
    IOS37 (rev 5663): No Patches
    IOS38 (rev 4124): No Patches
    IOS40 (rev 3072): Stub
    IOS41 (rev 3607): No Patches
    IOS43 (rev 3607): No Patches
    IOS45 (rev 3607): No Patches
    IOS46 (rev 3607): No Patches
    IOS48 (rev 4124): No Patches
    IOS50 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS52 (rev 5888): Stub
    IOS53 (rev 5663): No Patches
    IOS55 (rev 5663): No Patches
    IOS56 (rev 5662): No Patches
    IOS57 (rev 5919): No Patches
    IOS58 (rev 6176): No Patches
    IOS60 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS61 (rev 5662): No Patches
    IOS70 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS80 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS90 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS202 (rev 65535): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS222 (rev 65280): Stub
    IOS223 (rev 65280): Stub
    IOS224 (rev 65535): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS236 (rev 54321): Trucha Bug ES Identify NAND Access
    IOS247 (rev 65535): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS248 (rev 65535): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS249 (rev 65280): Stub
    IOS250 (rev 65535): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS254 (rev 65281): BootMii
    BC v6
    MIOS v65535

    Report generated on 2011/03/27.

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Where is the rest of the sys check lol?
    Could be a corrupt cios?.... Try installing your desired cios to slot 249


    Edit - Yep now you have posted a full syscheck. 249 is a stub and you have no cios there......
    You need to install one.

    Edit - Funny because cios 222 and 223 are stubs as well and I know the guides here install those cios'
    Have you got priiloader installed?
    Last edited by narse1979; 03-27-2011 at 03:31 AM.


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    many thanks for your help greatly appreciated just one last question I know what CIOS I want, how do I go about installing it to 249? apologies for me being a n00b!

  6. #6
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    You can get the cios in wad form here http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...cios-wads.html

    222 should be v4 (38)
    223 should be v4 (37+38)

    Use wad manager to install using cios 250 or ios 236 to install with.......


  7. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  8. #7
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    the strange thing is this is the second one in a few days with exactly those cios missing

  9. #8
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    the strange thing is this is the second one in a few days with exactly those cios missing
    All I can think is there was some sort of update taken and stopped some how.

    Thats why I asked the op if he had prilloader installed


  10. #9
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah I have got Priloader installed so not sure what has happened blocked both dics/online updates

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm installing both 222 v4 (38) and 223 v4 (37+38) using WAD Manager 1.4 using IOS 236 but still no luck i will make a donation to anyone who can get me back up and running

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •