Results 1 to 10 of 10

Thread: Homebrew problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Homebrew problem

    Okay so I downloaded homebrew and all from return of the jodi, worked fine. I booted up the homebrew channel and nothing is there, but bubbles, and the homebrew channel logo. I was wondering how you are supposed to download apps from there.
    any suggestions? thanks

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    format your sd card and get the anywii app pack from 1 of the guides links in my sig and extract it to the root of youyr sd
    thanks to bmarlo for this signature


  3. 1 User Says Thank You peire For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok. i insert my sd card with the app pack. how do i load it onto homebrew? do i have to download all those other things onto my wii including usb loader etc or can i just add the pack to my wii?

  5. #4
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    wat guide did you follow was it off this site? the apps should show up in the homebrew channel
    thanks to bmarlo for this signature


  6. #5
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I didn't really follow a guide, i just downloaded the things off wii brew website, including return of jodi. hang on, ill try again...

  7. #6
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    i recommend you follow 1 of the guids on here so you can get your brick protection etc. I take it your on 4.3 if so follow the 4.3 guide from the bgining to the end and you will be succesfully softmoded link in my signature
    thanks to bmarlo for this signature


  8. #7
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I installed the homebrew browser, thanks.

  9. #8
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    i still recomend you follow the guide so you have all the correct ios and cios installed and priiloader
    thanks to bmarlo for this signature


  10. #9
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Smurfy1 View Post
    I installed the homebrew browser, thanks.
    You should really follow pieres advice and follow the guide suggested.. it will reduce the number of issues you will have later........

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  11. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  12. #10
    New Member M3RK's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    all around you
    Posts
    443
    Thanks
    75
    Thanked 135 Times in 108 Posts
    Quote Originally Posted by Smurfy1 View Post
    I installed the homebrew browser, thanks.
    Listen carefully smurfy1 did you install priiloader to block online and disc updates? check by powering up your wii and holding reset,also did you make a NAND backup.These are VERY important incase you run in to problems one day.Its not a good idea to skip between guides listen to what piere said you may not have the correct cios installed.If you want to play backups (can you play backups?) you may have problems post a syscheck to see what youve got How to Post a System Check or just resoftmod with mauifrogs guide softmod ANY wii from the beginning and you will be good to go.

    EDIT lol why am i so slooooooow


  13. 1 User Says Thank You M3RK For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •