Results 1 to 5 of 5

Thread: Super Mario Galaxy Weird Bug/Freeze?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Super Mario Galaxy Weird Bug/Freeze?

    I can play through a level for a while, but then suddenly mario just runs on the spot and my controls don't work, not even the home button on the wiimote. What's wrong with it?
    *EDIT: Its Super Mario Galaxy 2

  2. #2
    New Member Swiizard's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Netherlands, not Holland
    Posts
    116
    Thanks
    9
    Thanked 29 Times in 26 Posts
    Give a bit more info:
    Firmware, systemcheck, possible loader, how you try to play etc.

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    there is a guide for this game use the search to find it
    thanks to bmarlo for this signature


  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im on 4.2e and using usb loader gx, it never happened last time I played which was a few months ago.

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,753
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,403 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    Please see post #3.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •