Results 1 to 9 of 9

Thread: (ask) make bootmii as boot2

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Indonesia
    Posts
    38
    Thanks
    20
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    (ask) make bootmii as boot2

    i have wii with jpn version mod to us and system menu 4.1u (i think this is hardmode, because i can play copy dvd using disc channel)
    i just install bootmii as ios,
    is there a way to make bootmii as boot2
    because i see mybott2 is v4

    thanks

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,944
    Thanks
    975
    Thanked 1,700 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    No! There is no way!



  3. #3
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    if, when you run the hackmii installer, it says that you can only install bootmii as boot2. You cannot install bootmii as boot2. Period.
    The hardware was updated so only older wii's can have it installed.
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Indonesia
    Posts
    38
    Thanks
    20
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i hope in the future there is a program/software can do that
    because bootmii very usefull if set to boot2

  5. #5
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,944
    Thanks
    975
    Thanked 1,700 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    @us3rname! Did you read what you wrote before you posted?
    It doesn't make sense!LOL.
    Nice new sig and avatar BTW.



  6. 1 User Says Thank You bmarlo For This Useful Post


  7. #6
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    if the hackmii installer only lets you install as ios, you can't ever install as boot2 on that wii.
    There's no way around it.


    Is that better?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Indonesia
    Posts
    38
    Thanks
    20
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    Is that better?
    i heard, we can use bootmii to restore nand backup even we got error on wii in blank screen if set to boot2

  9. #8
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Only if it installed as Boot 2
    Other then that you would need to send it to somebody from here(WiiHacks) with the nand backup and keys.(Bootmii as ios)

    They can flash it back.

  10. #9
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,944
    Thanks
    975
    Thanked 1,700 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    if the hackmii installer only lets you install as ios, you can't ever install as boot2 on that wii.
    There's no way around it.


    Is that better?
    Yes! Much better! LOL

    Just teasing dude!

    No disrespect meant!



Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •