Results 1 to 3 of 3

Thread: usb loader and boot mii problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb loader and boot mii problem

    looks like the kids deleted the usb loader window in the homebrew channel,
    i searched this,
    it seems you can reload it in the bootmii by pressing home on the wiimote,
    but my wii turns off when i try to open boot mii,
    had 4.3u wii,
    now 4.1,using the 4.3 guide with ssbb.
    still can turn on,and i have my backup,
    does anyone know what steps should i take?or point me to the right spot?
    i just dont want to make a mistake.i am still new to this.
    thank you,
    BLG

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Check this link it's for the Cfg loader...
    Cfg Install/forwarder channel

    The Frowarder channels are on that page.

  3. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    very cool,
    back in action,
    thanks for all the help,
    the loader is a little different than what i had,
    works the same,but looks different,
    anyway,big thanks for the help to the new guy,
    kids thank you more,now they dont get a spanking for the deletion,
    hehe,kidding,
    BLG

    add,
    now the loader channel works,
    it didnt before,even better,
    now they wont delete anything,i can keep em out of HB channel.
    Last edited by BootlegGreg; 01-21-2011 at 09:57 AM. Reason: Add info

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •