Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Mario Party 8 Black screen on loadup.

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by mrkazador View Post
    I used the update on the app its done still no luck....

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by mrkazador View Post
    I'm using 222 v4. Is that what you have? If you don't know then post a system check.
    http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-check.html

    Spoiler


  3. #13
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    You have 222 v5. Install cIOS222[38]-v4.wad
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...cios-wads.html

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by mrkazador View Post
    You have 222 v5. Install cIOS222[38]-v4.wad
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...cios-wads.html
    Wont install gives me "Final Status - 1 did not complete" wont instal the wad....

  5. #15
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Are you using 249 to install the wad in wad manager 1.7? You can also try 36.

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    works fine with uLoader thanks for the help checkout stuff about v5 said use uloader works great now thanks again

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by mrkazador View Post
    Are you using 249 to install the wad in wad manager 1.7? You can also try 36.
    did it in 249 it installed but still wont work in cfg loader i guess i have to use uloader for mario party 8....

  8. #18
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Are you using a fat32 drive?

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    nop im using WBFS Manager... wont load games when im in fat32

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •