Results 1 to 4 of 4

Thread: saved settings question

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    20
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    saved settings question

    I have been backing up games on a hard drive and now I am in double digits the games seem to be losing there settings. I have set the video to NTSC and saved using 2 button.
    some of the games are not keeping there settings and return to game default.
    does any member have experience with this to help
    also does saved game data need a folder for each game on HDD or just the wbsf file

  2. #2
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Maybe your config file is corrupt. What usb loader are you using? Game saves are saved to the wii nand, no folder needed.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    20
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    cfg loader and used v60 but changed .dol file with v62 version
    I am new so maybe there was a mistake. how would you fix config file

  4. #4
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Delete or move these two files, it will erase all your cfg loader settings and profiles so when you start it up again it will be set to default.

    /usb-loader/config.txt
    /usb-loader/settings.cfg

  5. 1 User Says Thank You mrkazador For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •