Results 1 to 5 of 5

Thread: Wiimotes lose sync halfway thru softmod guide. Need help, stuck...

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wiimotes lose sync halfway thru softmod guide. Need help, stuck...

    So I began the procedure using the "Softmod Any Wii guide" by mauifrog. excellent btw.

    I get to the end of step 1, where I make a backup of my NAND. Backup finishes, (saw a few bad blocks, maybe 10-20) and I press the A button to go back to the menu. at this point the Wii froze. I restart the Wii and find im unable to sync the Wiimotes. I switched batteries, even tried another Wiimote. Nothing. Did I screw something up beyond repair ? Ive read everything I could but, Im becoming even more confused... any help on the subject would be appreciated...

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Using firmware 4.2U by the way... thanks

  3. #3
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    power off the wii
    push and hold reset
    power on the wii still holding the reset button down until priiloader starts

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #4
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Can you power on the wii with the remote?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Holding down select worked, and i finished the rest of the hack flawlessly...
    Thanks to you both, and everyone else at the forum making big things happen...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •