Results 1 to 3 of 3

Thread: Multi-mod manager v13.2 WAD Manager "did not complete"

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Multi-mod manager v13.2 WAD Manager "did not complete"

    I just softmodded my wii 4.3 using the guide bymauifrog and i get down to the step where you install the Wads through the multi mod manager using the Wad manager. i press 1 to install all wads and when it finishes i get a "[#] Final staus- 24 did not complete" message. i followed the guide exactly so i dont know what to do next

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    33
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am having the same problem with mine. I just attempted the soft mod yesterday and i am getting [*] final status - 24 did not complete. Any help would be greatly appreciated. Also if there is already a thread on this somewhere please let me know.

  3. #3
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    If both of you find the guide you used and post in those threads you'll get more help.. there are a lot more people in the guide threads that will see your post there..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •