Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Problem Loading Acer 500gb USB HDD

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problem Loading Acer 500gb USB HDD

    Took the advice of the forums went out and bought a USB HDD 500gb i put the backups on the HDD. NOT in wbfs format. iv tryed 3 loaders USBLoaderCG, USBLoaderGX, Gamma i think its called anyway all 3 will not load it at all any help with this does it need to be wbfs format?
    Last edited by Insane33; 01-13-2011 at 03:05 PM. Reason: Spelling

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    heres my advice:

    install wbfs manager i ur computer.
    and plug in ur devide, and let it format to wfbs.
    add the isos via wfbs manager and once u are done unplug the device.

    use CFG Usb Loader to load the harddrive, dont forget to plug ur harddrive in the usb 2.0 ( the one to the right looking it from back) the clossest to the border.

    and its done. try it, and tell me how was it.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by ScarletDreamz View Post
    install wbfs manager i ur computer.
    and plug in ur devide, and let it format to wfbs.
    add the isos via wfbs manager and once u are done unplug the device.

    use CFG Usb Loader to load the harddrive, dont forget to plug ur harddrive in the usb 2.0 ( the one to the right looking it from back) the clossest to the border.

    and its done. try it, and tell me how was it.
    Ok so i did and now it ither freezes at the loading screen or when i try to load the backup.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Gimmi a syscheck plox

    ( in case u are not a chibi guy, give me ur syscheck please)

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,827
    Thanks
    1,915
    Thanked 4,426 Times in 3,714 Posts
    Blog Entries
    5
    w3 s0 3l33t 2day, 3h?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    i said chiby not 1337 D:

  7. 1 User Says Thank You ScarletDreamz For This Useful Post


  8. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    w3 s0 3l33t 2day, 3h?
    actuly that wasent the problem just happen to boot up for me once so i know it works just not every time any ideas??

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    im waiting for ur syscheck :3

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I can get the loaders to load it now but the game freez every time and when i use Uloader the light around cd rom drive flashes when it freezs

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by ScarletDreamz View Post
    im waiting for ur syscheck :3
    So now i can get my backups on the HDD no problem....but the loaders still crah or the game freezes when it trys to load every time..

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •