Results 1 to 7 of 7

Thread: USB Loader GX and Neogamma stopped working?

  1. #1
    New Member HugzArbiter's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB Loader GX and Neogamma stopped working?

    After almost a year and a half of flawless USB loading, my USB Loader and Neogamma finally went caput! My HDD isn't even being read (no blinking lights). It is plugged into the right usb port, and I have not updated anything.

    The USB Channel shows up, I click start, and it freezes. The LED's on my wiimotes flash, and then I have to manually unplug the system.

    I have attached my system check, and would like to know what I need to do to get my USB loader working again. I will probably need a refresher, as it's been a good while since I have attempted this. ;]

    Thanks again!

    Spoiler

    Last edited by HugzArbiter; 01-10-2011 at 05:17 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    UK
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Hi Hugz,

    Do you have a disc to use with Neogamma that was previously working? i.e. you said it is also kaputt

  3. #3
    New Member HugzArbiter's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, my disc drive will play retail discs, but that's all.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    UK
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Ok, I'm no expert but I can make one suggestion from my experience......

    I do my loading through USB loader channel, and oncve had cause to go through HBC. While I was there I got a pop-up about a new version, which I downloaded and ended-up in pretty much the same state you're in. I know that this is not what happened to you, but I simply re-did the mod step-by-step from scratch and all was well.

    I followed messie's guide for 4.2's here http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

    I hope this helps :-)

  5. #5
    New Member HugzArbiter's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Magic - Can I just start from scratch, or do I need to revert my console back to factory state? Or, can I just follow the guide as is and reinstall the softmod? (Please tell me it's the 2nd option, lol) ;]

    And P.S. - I did update HBC, but this was after the USB Loader stopped working.

    If I can just re-mod it, that would be awesome. I can mod it just fine..it's reverting it that scares me.
    Last edited by HugzArbiter; 01-10-2011 at 05:24 PM.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    UK
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Yeah, I did the 2nd option lol

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    UK
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I re-did it all over the top of what was there, I didn't remove anything or try any kind of reset.

    Good luck btw

  8. 1 User Says Thank You MagicFriend For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •