Results 1 to 6 of 6

Thread: problem with wads

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us problem with wads

    Running all games from a USB HDD, Launching from the menu via wad created with Crap 3.3.
    Here's the problem, 2 games seem to have a conflict.
    Resident Evil 4 and Super Mario Galaxy 2.
    When wads are installed using Wad Manager 1.7 the second one will overwrite the first one reguardless of order installed. Is this because both games have the same Title ID.

  2. #2
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by panhead View Post
    Running all games from a USB HDD, Launching from the menu via wad created with Crap 3.3.
    Here's the problem, 2 games seem to have a conflict.
    Resident Evil 4 and Super Mario Galaxy 2.
    When wads are installed using Wad Manager 1.7 the second one will overwrite the first one reguardless of order installed. Is this because both games have the same Title ID.
    Lol, yeah. The Title ID is how they are distinguished. Make one that isn't used by other games.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Changed the Title ID in Crap and while making a new wad. When this one is installed it doesn't show up on the wii menu.

    Game Files:
    RB4E08.wbfs
    SB4E01.wbfs

    Original Wads Created:
    SUPER MARIO GALAXY 2 - UB4E - SB4E01.wad
    re4 Wii edition - UB4E - RB4E08.wad

    Second Wad Created With nDifferent TITLE ID:
    SUPER MARIO GALAXY 2 - UB4a - SB4E01.wad

    Any other ideas

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by panhead View Post
    Changed the Title ID in Crap and while making a new wad. When this one is installed it doesn't show up on the wii menu.

    Game Files:
    RB4E08.wbfs
    SB4E01.wbfs

    Original Wads Created:
    SUPER MARIO GALAXY 2 - UB4E - SB4E01.wad
    re4 Wii edition - UB4E - RB4E08.wad

    Second Wad Created With nDifferent TITLE ID:
    SUPER MARIO GALAXY 2 - UB4a - SB4E01.wad

    Any other ideas
    Issued resolved thanks to Krank, Changed Title ID to UB4U from UB4a and everything is working. Not sure why, might be uppercase vs lowercase in the Title ID.

  5. #5
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by panhead View Post
    Issued resolved thanks to Krank, Changed Title ID to UB4U from UB4a and everything is working. Not sure why, might be uppercase vs lowercase in the Title ID.
    When did Krank join in?
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    When did Krank join in?
    Through another thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •