Results 1 to 3 of 3

Thread: New HD problem :There is 2 partition and I need to delete one - Exception (ISI) occur

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    New HD problem :There is 2 partition and I need to delete one - Exception (ISI) occur

    Hi.

    I ordered a 1TB HD (1TB usb 3/2 Iomega ego black belt from dell) and I get a Exception (ISI) occured.

    I think I figured the problem. On this HD, there are one big primary partition that is active which was marked as F: which I put the game on. There is also another primary partition which was called Virtual CD marke as E: which is 700 MB Here there is a program for an encrytion (Iomega encryption utility). So my reasoning is, since when I plugged my HD in my computer and the 700 MB primary partition popped as E: and the 930 GB primary partition which has my games on it loaded as F, when I plug the HD in the wii, it reads the 700MB primary partition As a Virtual CD drive which has an autoplay for games instead of the other one.

    So I think to make the HD work, I need a way to delete the first partition or delete all partition and make one big partition. I'm in disk management in win7 and there is no option to do this. So do I have to use something like partition magic? And do you think it will fix the problem : Exception (ISI) occured

    Thanks
    Last edited by Bobthesnake; 01-04-2011 at 11:04 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    It may not be the partitioning that is the issue. If it is, Easus partition manager will fix that issue.
    What loader are you trying to use? what format is the hd? Did you follow a wiihacks guide to mod and set up your hd/wii? Did you make the game partition primary and active?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    It may not be the partitioning that is the issue. If it is, Easus partition manager will fix that issue.
    What loader are you trying to use? what format is the hd? Did you follow a wiihacks guide to mod and set up your hd/wii? Did you make the game partition primary and active?
    I have 2 hard disks that works right now with wiiflow 2.2b r301 and USB-Loader-GUI-1008. The partition was set to active and formation in WFBS like my 2 others that works. The problem is the other partition is primary but not active. Its a CDFS partition. I just talked with Iomega support and they said that you can't delete de encryption partition and it's not supported by them.

    Maybe this HD is not compatible.


    EDIT : Reviews on amazon.com says that you cannot delete the partition and because of that The unit is unusable as primary data storage in the encrypted mode due to this problem.

    So if it cannot be used as a primary data storage, can it be used to store wii games?
    Last edited by Bobthesnake; 01-04-2011 at 11:29 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •