Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29

Thread: 4.3u smash stack really not working.

  1. #11
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Thanks I dont know what happened they were fine.. =/

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  2. #12
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey!

    I'm having the exact same problem. Followed the 4.3 Softmod Guide on the site but there's no way the Stage Builder will load hackmii. I have formatted a few times, tryed new files and fresh extracts but nothing.

    Also, the SD card I use is the same I used to hack my other friend's old wii about a week ago and had no trouble, it's even being recognized on the wii menu. I've tryed with another NEW SD card, same result. I've done it many times, loading the game, checking for the custom stages, deleting SSBB data from wii to delete stages again... nothing works, and some help will be very very appreciated.

    Thanks.

  3. #13
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by eli2112 View Post
    Hey!

    I'm having the exact same problem. Followed the 4.3 Softmod Guide on the site but there's no way the Stage Builder will load hackmii. I have formatted a few times, tryed new files and fresh extracts but nothing.

    Also, the SD card I use is the same I used to hack my other friend's old wii about a week ago and had no trouble, it's even being recognized on the wii menu. I've tryed with another NEW SD card, same result. I've done it many times, loading the game, checking for the custom stages, deleting SSBB data from wii to delete stages again... nothing works, and some help will be very very appreciated.

    Thanks.
    Dont know what you did but you might not have followed the guide right.. I just did it not to long ago and it worked great..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #14
    New Member bubba949's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK, Leeds
    Posts
    347
    Thanks
    59
    Thanked 122 Times in 98 Posts
    I read somewhere pal wii's dont work with ssbb hack?

  5. #15
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    Dont know what you did but you might not have followed the guide right.. I just did it not to long ago and it worked great..
    Well that is not helpful, is it? I'm telling you I did follow it exactly like a week ago, it worked then and is not working now, I've repeated the process reading step by step from the guide and nothing. Also I'm not the only one with the problem. I hope someone can be more helpful.

  6. #16
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by bubba949 View Post
    I read somewhere pal wii's dont work with ssbb hack?
    They dont you. need to use yu-gi-oh

    Works with 4.3u/e/j
    You need YU-GI-OH 5D Wheelie Breaker game
    4.3u wiis- download Hackmii_0.8-yu-gi-vah-U.zip , Extract to sd:\

    4.3j wiis- download Hackmii_0.8_yu-gi-vah-J.zip, Extract to sd:\
    4.3e wiis- download:
    PAL 50hrz- Hackmii_0.8-yu-gi-OWNED!-E50.zip
    PAL 60hrz- Hackmii_0.8-yu-gi-OWNED!-E60.zip



    -Play YU-GI-OH 5D Wheelie Breaker, make a savegame
    -Go to Wii settings -> Data Management -> Savegames -> Wii
    -Delete the Yu-Gi-Oh savegame
    -Go to the Sd-card menu
    -Copy the YU-GI-OH5D exploit to the wii
    -Run the game YU-GI-OH 5D Wheelie Breaker and load the savegame file ...
    -Hackmii installer 0.8 loads

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #17
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by eli2112 View Post
    Well that is not helpful, is it? I'm telling you I did follow it exactly like a week ago, it worked then and is not working now, I've repeated the process reading step by step from the guide and nothing. Also I'm not the only one with the problem. I hope someone can be more helpful.
    I was just saying.. But anyways... was hackmii extracted to the ROOT of the sd card?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No, I was reading the 4.3u softmod guide, what else would I have been referring to? I also followed it step by step and watched a number of youtube videos of people doing the exact same thing that I was.

    The wii is also not a pal wii, nor is smash brothers.

  9. #19
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by strikingtwice View Post
    No, I was reading the 4.3u softmod guide, what else would I have been referring to? I also followed it step by step and watched a number of youtube videos of people doing the exact same thing that I was.

    The wii is also not a pal wii, nor is smash brothers.
    what does your sd root menu look like?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. #20
    New Member bubba949's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK, Leeds
    Posts
    347
    Thanks
    59
    Thanked 122 Times in 98 Posts
    Format your SD (make sure it isnt SDHC) put these files on the root. HackMii.zip
    dont put SD in until you've deleted stages and come out of stage builder (you probably already know this) and see if that works.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •