Results 1 to 3 of 3

Thread: Wad install errors

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Wad install errors

    I recently just purchased a new Black wii, with 4.3U installed.

    I followed the guide for installing the Indiana Pwns way. I have successfully installed the HBC, but when I try to install any of the WADS, I get a ticket error. If I try to install them one at a time, it just says it was not installed.

    I've seen on other websites, ppl have run into the same problem, but I have yet to find a solution for it. Should I manually install an IOS or something.

    Any information or guidance would be appreciated.

    Regards

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    make sure you have enough blocks check your channels see if there is 1 from nintendo that takes up alot of blocks delete that and try install the wads again
    thanks to bmarlo for this signature


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright thanks, ill give that a try.

    If that for some reason doesnt work, because I believe a have a lot of freee space. Do you have another recommendation?

    With kind regards,

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •