Results 1 to 2 of 2

Thread: In need of some Advice

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    In need of some Advice

    Hi All!

    Just got a new Wii 4.3U, followed Mauifrogs guide to the tee or I thought I did, anyway installed Homebrew, bootmill wouldn't install boot2 but no error, backed up nan, Installed all wads, everything was sucessfull, downgraded to 4.1, everything went fine, preloader is in.

    I put a backup disk in the backup disk player and got 1167 error so figured it was a new drive so probably a waste of time installing darkcorp. Setup my usb Hdd followed Ntsc guide
    on this site but didn't install cfg forwarder as I think that was included in modpack.I have
    apppack on sd card able to get into drive, some settings were,ios 250 (r65535) (frag) Base
    ios?? D1:57 Mload V.18, I Put a disk in error (ret = - 2) check error list, fix I guess would be to upgrade maybe loader, so for edit and giggles I go to install willflow, and guess what no wad installer in homebrew.

    Any advice on this, please be easy on me, Its to the point I don't know where I'm at anymore. This 15 minute job as turned into 2 days, and what I thought I understood I have lost.

    Thanks for any help!!
    Happy Holidays!!!
    Last edited by Stomp_442; 12-28-2010 at 01:24 PM. Reason: foul word

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,505
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Serpico View Post
    Just got a new Wii 4.3U, followed Mauifrogs guide to the tee
    And rather than posting within the guide, started YAT (Yet Another Thread).

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •