Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: My usb Hardrive is not recognize.

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried that to see if it worked, it just keeps my hard drive from shutting off.

  2. #12
    Junior Member mrkazador's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    843
    Thanks
    7
    Thanked 158 Times in 151 Posts
    Are you using 222 v4 or ciosx rev19/20 based usb loader? I believe FAT32 drives only work with those.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    You haven't installed cIOSx rev21 by any chance? It seems that cIOS is making some USB HDDs unrecognizable. As a matter of fact, I have to use cIOS38 rev17 for my WBFS Seagate FreeAgent Desk to be recognized, rev19, 20, 20b, and 21 make it so my usb hdd is not recognized.

    Have your tried this
    1. unplug your usb hdd from your Wii
    2. turn on your Wii
    3. wait for the Wii menu to appear
    4. plug your usb hdd in to your Wii
    5. wait for the usb hdd activity light to come on
    6. select your usb loader channel
    Last edited by Stomp_442; 12-25-2010 at 09:02 PM.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The only thing I have done is the 4.3 softmod, and the FAT32 format.

    I have not installed any revs yet.

    Which one am I supposed to install.

    btw I haven't tried the unplugging thing, I will post/edit once I do.

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Stomp you are a genius!

    I did the unplugging and reconnecting, and Configurable USB Loader works!

    I'm 62% from installing Mario Galaxy !, and then Black Ops is next. The only reason I want the Loader is because I'm scared of Black Ops killing my lens D:!

    EDIT: Ok the installation of Galaxy stopped at 62%, and now it won't detect the USB anymore :S.
    Last edited by DerPancake; 12-25-2010 at 10:07 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •