Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems with cIOS 249

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems with cIOS 249

    Hi everyone,

    ive been searching on the forums and have been bugging everyone on the IRC channel, without avail. So, I thought it was time for my first post...

    Everything on my wii was running perfectly until I installed ciosx rev 19. then wiiflow stopped working, saying that my usb hd (wbfs format) was not plugged in port 0, which is plugged in port 0. I then upgraded to ciosx rev 20, but that did not fix the usb loading problems. So then I untinstalled that and installed ios 249 rev 17, which is recommended, but still didn't fix the problem. Wiiflow does not work for any of them. It just says its loading forever until the picture of the usb plugged into usb port 0 comes up. It is not related to the hd, because it was working before the ciosx rev 19 installation. Wiiflow works under ios 222, however I want to get 249 working again because of the channel forwarders to specific games don't work anymore. I have bootmii as an ios so I can't restore my nand backup. I am stuck and frustrated by this stupid problem!! I have tried other usb loaders like coverfloader and usbloader 7.4, which is old, but from an older time period.

    specs:
    SM3.2u
    HD: WBFS in port 0
    Bootmii as an ios

    Syscheck:

    Spoiler



    What do you guys think?




  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    swap to fat32 loading

    use either CFG loader v60 or Wiiflow 2.2(r304)

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    what will being on fat32 loading do? is that just loading off ios 222? can't I do that anyways with loading wiiflow on ios 222 without spending 5 hours copying all the backups to my computer hd and back again. I feel like this is avoiding the problem, not solving it. But, thanks for the quick response. What do you think of my syscheck? fairly standard?




  4. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    your syscheck only tells me the revision of cios/ios you use nothing else...you can try reinstallign your cios from my cios wads guide ...

    but your problem is with your hdd & loader

    did you try cfg v60 or wiiflow 2.2(r304)

    you should read the guide for fat32 loading then you will understand...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •