Results 1 to 4 of 4

Thread: Trouble with Softmod for ANY 4.2 Wii

  1. #1
    New Member MoNsTeReNeRgY22's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Texas
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Trouble with Softmod for ANY 4.2 Wii

    Hi everyone,

    Im new to the forums here and was hoping I could get some help with sofmodding my Wii. Im folllowing the Softmod for ANY 4.2 Wii! and am on step 3. Everytime I 'Install An iOS w/ fakesign' I get the Exception (DSI) Occurred with the screenshot attached. I thought I might have screwed something up so I decided to try to How to remove softmods and make your Wii a virgin but was unsucessful at installing IOS60-64-v6174.wad like the guide instructed. I am really hoping you guys can help me!
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    New Member CompletelyBefuddled's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Springtucky- Ohio
    Posts
    167
    Thanks
    17
    Thanked 35 Times in 31 Posts
    Are you trying to install from an internet connection or did you save the files to an sd card?

    Did you select YES to all the questions during the install?


    From the guide "Each time it asks, select 'Download from NUS'
    Make sure you get no errors. If Loading IOS36 doesn't work for this step, press B for no IOS reload when asked to load IOS. Although It should do these steps almost automatically, I'll just include the info."

  3. #3
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 320 Times in 290 Posts
    Don't you think you could've asked this in the guide you're following than starting a new thread?
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  4. #4
    New Member MoNsTeReNeRgY22's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Texas
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by CompletelyBefuddled View Post
    Are you trying to install from an internet connection or did you save the files to an sd card?

    Did you select YES to all the questions during the install?


    From the guide "Each time it asks, select 'Download from NUS'
    Make sure you get no errors. If Loading IOS36 doesn't work for this step, press B for no IOS reload when asked to load IOS. Although It should do these steps almost automatically, I'll just include the info."
    I don't get far enough in the process to actually select yes on everything, and I was doing it over Wi-Fi.

    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    Don't you think you could've asked this in the guide you're following than starting a new thread?
    If I was supposed to I apologize, if a modn eeds to move it feel free to.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •