Results 1 to 7 of 7

Thread: [Need Help] Installing hackmii on 4.3E after formatting system memory.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question [Need Help] Installing hackmii on 4.3E after formatting system memory.

    Hello all i am new to softmodding and i recently purchased a red Wii 4.3E, so here we go.
    About 15 days ago i purchased a red Nintendo Wii i softmodded it using the Indiana PWNS Guide found here Nintendo Wii 4.3 Softmod Guide.
    But i couldn't find out how to play my backup games, so i Googled around how to play them and then i downloaded a cIOS called cIOS36 rev10, installed it and then when it was installed Bootmii and USB Loader GX and other channels didn't load, it just went black screen and i couldn't do anything but reset my Wii and then i thought i would try and restore my Wii with my NAND backup so i went to Wii settings and formatted Wii system memory, i know i should have read about doing it first but i wasn't thinking and now when i try and install hackmii the message that says "Press (1) to continue." doesn't come up and my wii freezes at the hackmii scam warning screen..

    I got my neighbors 4.3E Wii softmodded and the backups working on it but i really really want my to work so i can play my backups, help would be much appreciated.

    Oh and does this mean my Wii is bricked or something like that??

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    did you format the sd card befor putting the hackmii on and make sure the lock is off on the sd adaptor
    thanks to bmarlo for this signature


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i have same issue :/
    i properly softmoded my wii
    today i try to do my friend's
    but it stuck at "press 1" screen while loading hackmii
    i tried everything
    another sandisk 2 gb sd card
    50 and 60 hz versions
    formatted with sd formatter program
    etc.
    any idea?

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    But i couldn't find out how to play my backup games,
    The only way to play backups on a new wii is through usb loading, the newer drivechips will not read anything other than original wii discs.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by basaran76 View Post
    i have same issue :/
    i properly softmoded my wii
    today i try to do my friend's
    but it stuck at "press 1" screen while loading hackmii
    i tried everything
    another sandisk 2 gb sd card
    50 and 60 hz versions
    formatted with sd formatter program
    etc.
    any idea?
    i solved my problem just to re sync my remote
    i hope this helps u too

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @peireYeah i formatted my SD card before i tried to install hackmii.
    @basaran76 Ok, i will try re-syncing the remote to the Wii now

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, re-syncing the remote to the Wii didn't work and the lock was off.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •