Results 1 to 2 of 2

Thread: Gamecube Backups not working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Gamecube Backups not working

    I followed the softmod any wii tutorial and now my wii is softmodded and great except for playing gamecube backups. I installed darkcorp along with doing the tutorial for "How to play gamecube backups". I installed mIOS v4 with wiigator on ios249 and it was successful. I got it to load a luigis mansion backup once, but now it keeps giving

    Failed to read dvd 650
    Error 0x31100
    Halting

    I made a youtube video that shows what happens.
    YouTube - Wii Gamecube Backup Error
    Anybody have any ideas?

    Edit:

    Would posting a syscheck help? I'm really out of ideas here.
    Last edited by narse1979; 12-15-2010 at 01:37 PM. Reason: PLEASE USE THE EDIT BUTTON

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I know you guys hate bumps, but I'm still lost here. Anything I could do to help you diagnose this?


    This is for posterity:
    Added this miospatcherv10.rar
    When it starts, it uses GC Backup Launcher .2
    luigis mansion by pressing start(reloader)
    other games with B (forcing custom mios)
    Last edited by thatoneguy92088; 12-17-2010 at 06:47 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •