Results 1 to 5 of 5

Thread: Configurable USB Loader problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Configurable USB Loader problem

    Hi,

    I followed the guide by mauifrog and it worked perfectly and was actually quite fun.

    However I'm stuck at the Configurable USB loader (v60 249). When I select "USB Mass Storage Device", it keeps telling me "Partition FAT1 not found".

    I formatted my toshiba 1tb disk exactly as instructed using EASEUS Partition master.

    I feel so close....

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    your 249 is rev17(doesnt work with fat32 loading) you have to use 250 or 247,248

    in the cfg config.txt make sure you have a line ios = 250

    or just get the 222.dol(rename to boot.dol)
    Last edited by Cile; 12-13-2010 at 07:58 PM.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    still no go

    I DLed the file and renamed and replaced it. Still no go.

    It looks different.
    V61-222
    222-mload
    250r-frag1

    Maybe its this hd? Its not on the recommended list, but its not listed as "not working" either.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i start usb loader gives me 30 second count and resets the wii what going on any one wii4.2u

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by empo30 View Post
    when i start usb loader gives me 30 second count and resets the wii what going on any one wii4.2u
    make sure its in the correct port or make sure it is pluged in properly.
    thanks to bmarlo for this signature


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •