Results 1 to 2 of 2

Thread: Black Screen 4.3U,,, system offline,

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Black Screen 4.3U,,, system offline,

    Hey guys, hopefully this is a stupid question and someone can please point me in the right direction. I have a new red wii 4.3 sys menu, I followed the guide using the Yu-oh-gi guide.
    Kind of woke up from taking a nap with my son before he went to bed and came down and decided to tackle the new wii, not a good idea. As I forget to load my system onto the internet so I had a connection.
    I loaded everything as normal, loaded up all the wads and they loaded fine.
    i loaded priiloaded and changed my hacks as too what I wanted.
    As I tryed to go to system menu to get started on loading up usb loader, screen comes up saying 4.3U.
    I can get into priiloader and load into bootmi iso.
    Any help and quidance would be greatly appreciated, thanks so much

  2. #2
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 320 Times in 290 Posts
    disable the force recovery menu hack (or something similar) in priiloader
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •