Results 1 to 2 of 2

Thread: Error running all games. Probably ios/cios related

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Error running all games. Probably ios/cios related

    Hey hope you guys can help me figure out a solution.

    So before this, all of my games loaded fine off my hdd with CFG usb loader.
    But today i decided to play around with Pimp My Wii to update a few ios and such (i didn't uninstall anything)

    and now whenever i try to run any game i get this error:
    set_frag: -128
    ERROR: SetWBFS: -128

    Press any button to restart.

    My guess is that something went wrong with pimp my wii and maybe a few of them are corrupt. (i LATER read that pimp my wii isnt a very good program -_-)
    I was wondering if you guys have a solution for me?
    Is there an easy way to just reinstall all of the ios/cios?

    and just fyi: my wii is softmodded with the softmod ANY wii guide from here on wiihacks
    Last edited by leonheartx; 12-06-2010 at 11:19 PM.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,570 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    Does something named "pimp my wii" sound at all like it could be a good program? lol Just saying.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •