Results 1 to 4 of 4

Thread: Just installed hbc on a 4.3u... all i get are black screens

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Just installed hbc on a 4.3u... all i get are black screens

    Hi guys...Arles from Panama city, Panama. just installed the hbc with smash stack. this is my brothers wii ..mine got it from a guy with everything installed in it. Now im trying to run wiiflow, or any other program but all i get is a black screen. try to load ciosinstaller.. it ask me what ios to install ....put 222 or 249 or 250 and when i press A it freezes..
    please help me...tell me whats the next step.. want to use my hhd on his wii but i cant get it to work... i cant get any app to run. just copy them from my sd to his.. and nothing.

    thanks for any help provided....

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,188
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Following my guide below should set you strait.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So .. adding the homebrew channels is not softmodding....i thought that that was it... so i have to do chapter 2?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    have you tried the latest cIOSX rev20b ?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •