Results 1 to 4 of 4

Thread: my new games wont play

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    my new games wont play

    someone help me please. i recently reconnected my wii to the internet after some months off. ever since then i updated the homebrew channel and did some minor updates for some of my channels to work without updating to 4.3u software. but all of a sudden, several games including all of the new one i install wont load for usb gx. i have a 2tb hd and everytime i try to load splinter cell, dkc returns, or mj:experience all i get is a black screen. should i do an official update of 4.3u and remod or what???someone help me please. thank you in advance

  2. #2
    New Member bahawks2's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Canada
    Posts
    92
    Thanks
    11
    Thanked 22 Times in 17 Posts
    Well my 4.0 Wii runs DK Returns with no modifications to ios's from both Neogama and CFG-USB loader.
    What are you running your Wii at? Has your USB loader always worked or is this a new set up?
    I have my USB loaders master settings to 002# error fix always on and forced my NTSC TV settings.
    Maybe you just need to update your loader and set your global setting accordingly.
    Lets try our hardest to search the fourms before posting questions

    If I Gave You a Hand, Be kind and hit the Thanks Button

    ---Wii 3.2u---Usb Loader Gx with 500GB WD hdd---

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Do not update to 4.3u. Wish I could be of more help with the black screen issue, but I do know updating is a no no.

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Try a different loader CFG USB Loader recommended. What system menu version are you on

    Post a system check

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •