Results 1 to 7 of 7

Thread: I have tried every possible thing.except create a thread title : / I'm so frustrated!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    I have tried every possible thing.except create a thread title : / I'm so frustrated!

    Hey yall,
    I'm really at my last stand here.
    I really don't know what to do to get Resident Evil: Darkside Chronicles to work!
    I have a 4.2 Softmodded wii.
    I'm using USB Loader GX as well as Neogamma (Loaders are updated) to boot the game off of my HDD but it still won't work!
    I'm just getting a black screen.
    I've tried searching the forums for answers, and have tried all possible solutions.
    If more info is needed to help me, please let me know.
    I don't know what to do from here.

    - Timodachi

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    25
    Thanks
    11
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    try update iso 33 as resi zero and resi umbrella both use it see if there is an update do not update your wii though nintento. also try cfg loader instead of gx there are far more settings you can play with.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I will try this now and report back if i still have failure.
    Thank you. : )

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Edit:
    The problem still persists my friend. : /
    I have updated IOS33 to v3608
    And tried to load the game through CFG USB Loader (Most recent)
    And to no avail.
    I still get a black screen when trying to get to the main menu.

  5. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    List of Problematic Games & Solutions

    Have you looked at that? Be sure to see post #2 also.

  6. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  7. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank you for pointing out this thread for me.
    I think this may just be the solution i've been looking for.
    : D

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Well, the issue is now solved! = )
    I followed the advice from your thread and found a section called:
    "Black screen fix"
    I then looked through what to do step by step.
    After all the trouble, it was just a bad rip of the game.
    I got a better one and it works flawlessly!
    Kudo's everyone!

    - Timodachi

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •