Results 1 to 6 of 6

Thread: weird wackie and the wild (usb loaders)

  1. #1
    New Member riverdale77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    217
    Thanks
    70
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    weird wackie and the wild (usb loaders)

    ok I'm hoping this is the last time I need to post about this..here the story

    On my 4.2u softmod wii I have 3 loaders (now) 4 I guess wiiflow 1.1 wiiflow 2.2,cfg loader,Uloader....ok and games that you sing and need to use the mic....

    The game KR Glee does this:
    when loading in wiiflow 1.1 or 2.2 I can get the game (glee and Others) to load using Iso 250 Not Cios 222/223/224 and the mic will not work.....same goes with cfg loader...now uloader if I use another singing game other then glee and load it with 222 it works and so does the mic...how ever glee won't load in uloader i get black screen...using any of the Cios so somewhere in this mess something is conflicking now who can help me clean this mess up my kids love using wiiflow has it easy for them to laod games...being fight with this for 3 days now...and I have what I think tryed everything ..difernt loaders with differnt Cios and Ios..why is it before my mic worked in wiiflow now nothing.
    Last edited by riverdale77; 11-30-2010 at 08:21 AM. Reason: no sense

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by riverdale77 View Post
    Ok in wiiflow 1.1 and 2.2 can get game to load not use Cios 222/223/224 but with 250 and mic will not work
    ^Please fix this sentence, it makes no sense --- use the edit button.

  3. #3
    New Member riverdale77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    217
    Thanks
    70
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    sorry about that was writing that out with a sick kid attched to me....

  4. #4
    New Member riverdale77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    217
    Thanks
    70
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Ok so all my other singing games are working..however have a black screen with glee using Cios 222 will not load with 249...only 250 in cfg laoder loads 249 in wiiflow but mic will not work weird...i will get this damn thing to work. any ideas?

  5. #5
    Member BandicootAddicted's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,594
    Thanks
    286
    Thanked 448 Times in 358 Posts
    Blog Entries
    6
    Two things:

    1. Use the ''Edit Post'' button instead of posting twice. This is seen as bumping, and is against forum rules if you do so within 24 hours.
    2. Little children visit this forum, so watch the language.



    As for your issue, I don't know. Perhaps you could wait until a specific guide is posted.
    Last edited by BandicootAddicted; 11-30-2010 at 01:45 PM.

  6. #6
    New Member riverdale77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    217
    Thanks
    70
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    ok will do thanks for the input...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •