Results 1 to 4 of 4

Thread: cfg loader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    cfg loader

    hello everyone,

    I am having some problems with the configurable usb loader. I was trying to get black ops to load. Updated the cfg loader to v61. stalled while loading. had to reset the wii, now the cfg loader wont work. Whenever I open the loader it just says error, unable to open file, then it resets the wii. Any ideas on what i should do??? thanks.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    v61 isnt completed yet its just a beta go back to v60 and to get your game to work look at the black ops guide
    thanks to bmarlo for this signature


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I would go back to v60, but cfg loader doesnt even show up in the hbc channel anymore. It does show up on its own channel, but it doesnt load. Says the file cant be loaded when i try to start it.

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    delete the 1 of the sd and reinstall the v60 there should be sd/apps/usbloader/boot.dol and sd/usbloader/etc and the forwarder should be on the root of the sd sd/forwarder
    thanks to bmarlo for this signature


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •