Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with Priiloader

  1. #1
    New Member thatguyinthatplace's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with Priiloader

    I just downgraded my Wii from 4.2 - 4.1, and now my priiloader hacks will not work anymore. I changed the hacks from the hacks.ini file to fit system menu 4.1 but it is still not working. Help?

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,594
    Thanks
    286
    Thanked 448 Times in 358 Posts
    Blog Entries
    6
    Why exactly have you downgraded to 4.1? If you got 4.2 working, there's no reason to downgrade to 4.1. Downgrading is only a good reason for hardmod users if they have out-of-region which they wish to play, since any firmware above 4.1 blocks this ability.

    Anyway, look in the spoiler, empty the hacks.ini file and paste everything found in the spoiler tag below in the file.

    Hacks

    Last edited by InvincibleSloth; 11-25-2010 at 12:28 AM.

  3. #3
    New Member thatguyinthatplace's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No luck. D:

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,594
    Thanks
    286
    Thanked 448 Times in 358 Posts
    Blog Entries
    6
    Back-up everything from your SD Card, format it as FAT32, place the hacks.ini file on the root of your SD Card and see if it solves the problem.

  5. #5
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    what rev of priiloader do you have installed....

    also when you paste the hack in notepad leave one line empty at the bottom.....and make sure its not saved as .txt

  6. #6
    New Member thatguyinthatplace's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, I formatted my SD card, put a space at the end of the bottom on the hacks.ini file, and put it in the root. Still not working.

    I'm using rev 78 if that helps.

  7. #7
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,594
    Thanks
    286
    Thanked 448 Times in 358 Posts
    Blog Entries
    6
    Run NANDClean- press A for everything. If it says ''file not found'' or something like that, it's all OK. WATCH OUT AT THE LAST PART! When you see something like ''press + followed by -'', press A to deny. If you accept to do that, you will be unable to access both Priiloader and the System Menu, resulting in a full-brick, which is pretty tough to recover from without BootMii/Boot2.

    After running NANDClean, start Priiloader and see if it works now.

  8. #8
    New Member thatguyinthatplace's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for your help but I just did a little tinkering, and Priiloader now works find.

    But again appreciate the help, thanks a lot.

  9. #9
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    What tinkering did you do?
    This is important information as it could help other users with similar issues..

    Cheers


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •