Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Updated to 4.3 but still have Home brew but no usb installer

  1. #21
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Do you have priiloader? Do you have Bootmii installed and a NAND backup? Do you have extra brick protection?

    You obviously didn't complete the first guide as you still don't have a cIOS.
    Damn I suck!!!!

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bootmii is listed when i hit home button says 1.0.8 IOS61 v21.29 on screen, i had everything working using wehack wii package and usb loader gx, its just that a update was pressed on a newer game and verything stipped working..

    The soft mod was down firstly on 4.2e now i am 4.3e but still have the home brew channel that is still FULLY working,
    Now doing Nand back up not done any of the above, i was just thinking its a case of reistalling the missing IOS249 that the usb loader is asking for is this not the case then????

    How many small black blocks should be on nand backup? i have 2 so far 3rd of way trough.

    Thanks
    Hk
    Last edited by hkphooey; 11-22-2010 at 01:27 AM.

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    IOS check run what next please

    Hi Guy's

    Trying to get my machine to run from hdd what do i need to install check details below.

    sysCheck v2.0.1 by Double_A
    ...runs on IOS58 (rev 6176).

    Region: PAL
    System Menu 4.3E (v514)
    Hollywood v0x11
    Console ID: 74618327
    Boot2 v4

    Found 167 titles.
    Found 46 IOS on this console. 15 of them are stub.

    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 1034): No Patches
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 256): Stub
    IOS12 (rev 526): No Patches
    IOS13 (rev 1032): No Patches
    IOS14 (rev 1032): No Patches
    IOS15 (rev 1032): No Patches
    IOS16 (rev 512): Stub
    IOS17 (rev 1032): No Patches
    IOS20 (rev 256): Stub
    IOS21 (rev 1039): No Patches
    IOS22 (rev 1294): No Patches
    IOS28 (rev 1807): No Patches
    IOS30 (rev 2816): Stub
    IOS31 (rev 3608): No Patches
    IOS33 (rev 3608): No Patches
    IOS34 (rev 3608): No Patches
    IOS35 (rev 3608): No Patches
    IOS36 (rev 3608): No Patches
    IOS37 (rev 5663): No Patches
    IOS38 (rev 4124): No Patches
    IOS40 (rev 3072): Stub
    IOS41 (rev 3607): No Patches
    IOS43 (rev 3607): No Patches
    IOS45 (rev 3607): No Patches
    IOS46 (rev 3607): No Patches
    IOS48 (rev 4124): No Patches
    IOS50 (rev 5120): Stub
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS52 (rev 5888): Stub
    IOS53 (rev 5663): No Patches
    IOS55 (rev 5663): No Patches
    IOS56 (rev 5662): No Patches
    IOS57 (rev 5919): No Patches
    IOS58 (rev 6176): No Patches
    IOS60 (rev 6400): Stub
    IOS61 (rev 5662): No Patches
    IOS70 (rev 6912): Stub
    IOS80 (rev 6944): No Patches
    IOS222 (rev 65280): Stub
    IOS223 (rev 65280): Stub
    IOS236 (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS249 (rev 65280): Stub
    IOS250 (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 65281): BootMii
    BC v6
    MIOS v10

    Thanks

    Hk

  4. #24
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    you likely updated your wii recently.
    as you managed to run the syscheck your hbc is still there i guess.
    use the softmod any wii guide linked below, start from the beginning and find the option "HBC already present".
    This will give you back your cIOS (249 is a stub right now/useless), (get bootmii, priiloader (block updates), skip darkcorp install). Just install on top of what you think is still there, no need to delete something.
    good luck resoftmodding your wii

    <--suggestions helped? press Thanks

  5. #25
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7


  6. #26
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    I will merge this thread with your other one
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...installer.html
    this is kind of the same topic, please only have one thread at a time.
    also: did you try anything suggested in this thread?? your syscheck is either old or you managed to read a 3 pages thread and didn't do anything what was recommended.
    anyways good luck, run through the softmod guide step by step

    <--suggestions helped? press Thanks

  7. #27
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    hmm multi thread starter


  8. #28
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My wii is wiikey 2 will this effect this working at all if i soft mod???

    Thanks
    Hk ( Multi thread starter because no further help offered on 1st post)

  9. #29
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Just updated to 4.3 but already had Homebrew installed... whats my next move?

    hi all

    stumbled on this homebrew today so i thought i would give it a go...

    first i checked my firmware, that was fine.

    Installed bannerbomb and then checked wii, could see HBC and navigate around it.

    Tried to install wadmanager 1.7 and try a wad out, but i kept getting an error 2011 message.

    Some tutorial told me to install Rev20b and if i was doing an offline install to install IOS236.

    The install of IOS236 looked complicated using NUS downloader.. so i tried the online version of installing. Big mistake.. lol i updated the wii first..

    now i have 4.3E.. but i can still open HBC

    i can see wad manager and Rev20b on my sd card...

    what should i do next?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •