Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Wads issue after hermes CIOS222 Installer

  1. #11
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Yep and try both decide for your self

    you can use wad manager 1.5 but use ios36 or install cios rev17 into slot 245 and use it to install wads ....

    so in wad manager instead of 249 you would chose to use ios245

    with 1.7 you can use cios with base other then 38

  2. #12
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,213
    Thanks
    1,784
    Thanked 4,211 Times in 3,541 Posts
    Blog Entries
    5
    You might have a read at Stomp's post above once again. His results (though differing from mine) says you need IOS 202, that it won't work with just IOS 58 (in my case it did). I don't recall installing IOS 202 though, and MPlayer CE worked for me before installing IOS 58. I need to run a SysCheck myself it would seem, lol.

  3. #13
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    You might have a read at Stomp's post above once again. His results (though differing from mine) says you need IOS 202, that it won't work with just IOS 58 (in my case it did). I don't recall installing IOS 202 though, and MPlayer CE worked for me before installing IOS 58. I need to run a SysCheck myself it would seem, lol.
    if he has hbc 1.0.8 it will work with ios58 as all hbc apps run from it would run on ios58

  4. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,213
    Thanks
    1,784
    Thanked 4,211 Times in 3,541 Posts
    Blog Entries
    5
    I just checked my SysCheck (Cile: canya believe never bothered, lol) and my MPlayer CE worked previous to my IOS58 install and I don't have IOS 202.

  5. #15
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    did you have hbc 1.0.8

  6. #16
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,213
    Thanks
    1,784
    Thanked 4,211 Times in 3,541 Posts
    Blog Entries
    5
    Nope, 1.0.5 (at the time when MPlayer CE worked and prior to IOS 58). Of course now I have 1.0.8 and IOS 58, but I speak of previous to that. Pretty much what I mentioned in the "Getting With the Times" post I made in the mod forum.

  7. #17
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    wanted to check so cios202 was only for usb2/dvd support not needed to run the app...

  8. #18
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,213
    Thanks
    1,784
    Thanked 4,211 Times in 3,541 Posts
    Blog Entries
    5
    Neither was IOS 53. MPlayer V.76 ran without IOS 202, IOS 53, and HBC 1.0.8 lol.

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Here is my syscheck report. Please let me know where I should go from here. I have now updated Homebrew Channel. thanks
    sysCheck v2.0.1 by Double_A
    ...runs on IOS36 (rev 3351).

    Spoiler


    Report generated on 2010/11/16.

  10. #20
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    install ios58 then reinstall hbc(dont delete just load hack mii installe and install again)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •