Results 1 to 6 of 6

Thread: wii cios help (makes online play lag)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wii cios help (makes online play lag)

    hey guys, a few days ago i was told to change my wii's ios to cios.
    i did cios249 rev 20, something like that, mite not be in the right order tho,
    and after that use "soft mod" and tweak a few things and this should make black ops work, it now works but ll of my call of duty games i have 3 of them they all freeze when i try and play online, it stops and starts and im 100%sure it isnt my internet.
    so i read up a bit and a forum said to use anytitle deleter and erase the cios so i did but it erased my homebrew to read my hdd, so i had to re do cios but now my usb loader says i need to partiition again and there is 33 games on there so i cant loose it all because i dont have all of the dvd's anymore.

    any help would be GREATLY appreciated, thank-you
    Aidan

  2. #2
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    The lag has nothing to do with your cIOS so using anytitle deleter was a mistake. You can't fix the lag issue with cIOS or anything else available here.

    Select your partition when it asks you to format it. Try Cfg USB Loader. Make sure you still have cIOS installed (or your USB loader won't work).
    Damn I suck!!!!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    than you, i will give that a try,
    would you have any idea about the lag, it was only since i done this it happened. and whats cod without online haha :P

  4. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Yeah search about it in google and you see many articles/posts about it happening for multiple consoles and the PC version.

    You can't fix the lag issue with cIOS or anything else available here.
    Damn I suck!!!!

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Aidan Bedggood View Post
    hey guys, a few days ago i was told to change my wii's ios to cios.
    i did cios249 rev 20, something like that, mite not be in the right order tho,
    and after that use "soft mod" and tweak a few things and this should make black ops work, it now works but ll of my call of duty games i have 3 of them they all freeze when i try and play online, it stops and starts and im 100%sure it isnt my internet.
    so i read up a bit and a forum said to use anytitle deleter and erase the cios so i did but it erased my homebrew to read my hdd, so i had to re do cios but now my usb loader says i need to partiition again and there is 33 games on there so i cant loose it all because i dont have all of the dvd's anymore.

    any help would be GREATLY appreciated, thank-you
    Aidan
    do you need to change it to cios if you want to play black ops?

  6. #6
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by spi185 View Post
    do you need to change it to cios if you want to play black ops?
    Were you not just warned by our head moderator NOT to hijack other members threads?
    Damn I suck!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •