Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with external hard drive.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with external hard drive.

    Hi everyone.
    I have spent a good part of the day working on the Wii hack. I was using 4.3u and used the Smash Stack tutorial to install everything. I followed the instructions and everything seems to be working. The Homebrew Channel can load apps, and I've even downloaded some of the games from the app manager. It seems to work.

    I have a 500GB Seagate Desk HD that I have partitioned a portion into a WBFS partition. I used WBFS Manager to load the .iso files of my backup games onto it. When the USB HD is plugged in, I click the USB Loader installed during the Smash Stack hack, but it counts down to 30 and times out. It will not recognise the hard drive in any way.

    Can you help me figure out why this is happening?

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    G÷ttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 709 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    please help to avoid clutter around the forum and direct your questions in the wbfs usb loading guide you were already following.
    Did you make sure you set up your drive correctly, set the wbfs partition active and primary?
    Is the HDD on the compability list?
    Did you try to plug the hdd in the wii when the loader is looking for it, or tried to select the wbfs partition on your own after the countdown is done?
    stick to the wbfs guide, re-read, re-do it if necessary
    good luck for now

    <--suggestions helped? press Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •