Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Lego Indiana Jones Disk Update Problem

  1. #11
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    here ya go!

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    New York
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    wow thank you dave and thank you skell, thanks for all ur help

  3. #13
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by sxypapi View Post
    wow thank you dave and thank you skell, thanks for all ur help
    where are our cookies??? 8-)

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    193
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Hapened to me too , i freaked out but eventually did the disc update . Have no clue why console was on 4.3 but still missing IOS'es . Mine for example was missing IOS58 , i had to intall it then HBC 1.0.8 . Pay attention to that guys ,as IOS58 is a must now for every softmod .

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •