Results 1 to 6 of 6

Thread: USB Loader GX etc. won't work.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB Loader GX etc. won't work.

    So here's the problem, I tried to install cIOS249 [57] Rev 19 using WAD Manager v1.7 (don't know if it's the correct way to go), said and done. The game (black ops) still didn't work so I uninstalled cIOS249 [57] Rev 19.
    When I then tried to open USB loader gx the screen went black and I had to restart the console, then I tried neogamma and it didn't work either. When I try to run wad manager now it just freezes and I have to turn off the power.

    Please help me, I'm completely lost...

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    I think 249 rev17 is a better choice for gx. Were you following the Black Ops guide? If so, that would be a much better place for your question.

    If you uninstalled 249 v19, did you reinstall whatever version you had before? If not, you have no 249.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have tried to reinstall the old version but as I mentioned wad manager freezes and I get stuck...

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Maybe try MMM instead, just guessing at this point but it won't hurt to try.

  5. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  6. #5
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, I'll try that in the morning... (time to sleep now) Thanks man...

  7. #6
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It's fixed now and running perfectly.
    Don't know exactly what I really did but through MMM I reinstalled 249 v19 and suddenly everything was up and running (including COD:BO).

    Once again thank you very much.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •