Results 1 to 2 of 2

Thread: Configurable USB Loader-games not showing up in menu

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Configurable USB Loader-games not showing up in menu

    First off I'm new to modding the Wii. I have gotten CFG USB Loader installed through my SD card. The USB HD I am using is my 500gb external that I use for my pc as well. It is ntfs. I get my iso and use Wii Backup Manager to convert it to a wbfs file in my wbfs folder on my USB HD.

    The first game I Installed was Kirby's Epic Yarn and it worked fine. I just had to change the cios from 249 to 222 and it loaded right up and has been playing fine. I tried putting a few other games on my HD and it seems that Configurable USB Loader isn't even recognizing that they're there. Have a NTSC Wii and some games were PAL but I have region free everything enabled through priiloader. Am I missing something?
    Last edited by Krank; 11-07-2010 at 11:43 AM. Reason: please read the forum Rules

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did read the rules. Did I miss something there?

    Anyway, I got Monster Hunter Tri to work. It still seams a bit hit and miss though like some games show up but give an "HD num" error and others just don't show up. Any help would be appreciated.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •