Results 1 to 6 of 6

Thread: Home button when you want to end game locks wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    22
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Home button when you want to end game locks wii

    I have several games:
    Sniper Elite
    Cruiseship Resorts
    Family game night 3

    when exiting the game using the home button. Looks like it is going to reboot like normal but locks up and I have to hold power button and turn it on again to use.

    Any ideas what this might be.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    cardboard box
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i have that same problem it sucks but happens on all kinds of games i dont know why eather hopefully some reply that knows what there doing

  3. #3
    New Member summersyn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    West Coast, CA
    Posts
    511
    Thanks
    70
    Thanked 148 Times in 125 Posts
    Blog Entries
    1
    Are these games being loaded from 1) Retail disc in the disc channel? 2) Backup disc loader (i.e. neogamma)? 3) USB Loader?
    Give credit where credit is due. If it helps you, click "thanks" on ANY guide I link.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    22
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am using Wiiflow 2.1 R119 loading from a USB hard drive, partitioned NTFS.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    cardboard box
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    iam useing usb loader gx it only dose it when iam useing wbfs files disks work fine

  6. #6
    New Member summersyn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    West Coast, CA
    Posts
    511
    Thanks
    70
    Thanked 148 Times in 125 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by njjane View Post
    I am using Wiiflow 2.1 R119 loading from a USB hard drive, partitioned NTFS.
    I will admit, I do not use wiiflow, but you can try to use a newer version of this loader by downloading it HERE.
    Quote Originally Posted by frotoe View Post
    iam useing usb loader gx it only dose it when iam useing wbfs files disks work fine
    I remember having this problem once back when I used GX when I first softmodded my wii. I admit I forgot how i resolved it, but you can try updating your revision HERE.

    I also post to both of you to try CFG USB Loader, which can be found in my signature, if the solutions I gave to you do not help you. I feel like I designed this program, what with how often I recommend it.
    Give credit where credit is due. If it helps you, click "thanks" on ANY guide I link.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •