Results 1 to 3 of 3

Thread: need help getting usbloadergx running

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    need help getting usbloadergx running

    i am having a lot of trouble getting usbloader running on my wii. i have tried every tutorial out there and cant get a cios installed on my wii. i have tried using wad manager to install an ios and it just returns an error 2011 and/or 1035/102. i have tried installing/uninstalling an ios in dopmii. still nothing. i have tried using tbr to restore the bug and still nothing. i tried that also in dopmii and nothing again. need a lot of help asap.
    i had homebrew running when i first got my wii and then stupidly i updated to 4.3u. not realizing what it would do. i later ran the smash stack exploit and got it running again. i then thought i would downgrade to 4.2 to make it easier if anything was to happen and i was to lose homebrew again. thinking that reinstalling homebrew would help i reinstalled it using bannerbomb and have it running yet again but still getting all of those errors. please help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! it is driving me crazy

  2. #2
    New Member nightsaber_2458's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    90
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    what firmware are you running
    you can find it on the wii settings

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    millertim0999,
    check to FAQ Section and read the "Error Code" threads. try to understand the root cause of 2011/1035 before action. that's helpful !

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •