Results 1 to 8 of 8

Thread: call of duty reflex black screen

  1. #1
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10

    call of duty reflex black screen

    hi i have a game call of duty reflex and i put it on hdd and load with cfg loader tryed loading with ios 249 didnt work black screen and remote cuts out can some 1 help me please here is my syscheck http://pastebin.com/qPVySCDp

  2. #2
    New Member summersyn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    West Coast, CA
    Posts
    511
    Thanks
    70
    Thanked 148 Times in 125 Posts
    Blog Entries
    1
    1) Try re-ripping the game, it might be a bat dump.
    2) Give it a shot running it on 222 or 223, for funsies.
    Give credit where credit is due. If it helps you, click "thanks" on ANY guide I link.

  3. 1 User Says Thank You summersyn For This Useful Post


  4. #3
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    250 (force pal, english) not working black screen
    223 yal (force pal, english) ERROR: setwbfs: -128 press any button green screen boot back to wii menu
    222 yal (force pal,english) ERROR: setwbfs: -128 press any button green screen boot back to wii menu
    224 mload (force pal,english) not working black screen
    223 mload (force pal,english) not working black screen
    222 mload (force pal,english) not working black screen
    249 (force pal,english) not working black screen
    248 (force pal,english) not working black screen
    247 (force pal,english) not working black screen

    have no 227

  5. #4
    Junior Member unrealtron's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    791
    Thanks
    45
    Thanked 150 Times in 122 Posts
    look at the link in my sig "ios that games use to run" and look for the game... It looks like you need ios 64, try updating it, look for narse's ios list for download. He might have it
    I can run it using ios 249...
    Last edited by unrealtron; 10-30-2010 at 06:17 AM.




    If I did help you, click on the thanks button , itīs free
    How to play out of region games (disc playing) Neogamma
    uLoader Priiloader

  6. #5
    New Member nightsaber_2458's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    90
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    downgrade to fw ver 4.1 using mauifrogs downgrade guide works 100%
    ive done it + fw 4.3e is bad and removes all softmods
    what version of ios 55 do u hav the game needs ver 4633
    to boot and ive got the same prob

  7. #6
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by summersyn View Post
    1) Try re-ripping the game, it might be a bat dump.
    2) Give it a shot running it on 222 or 223, for funsies.
    No offense to anyone else at all....but this is the only relevant information given so far.

    When playing from USB, only the cIOS is used....not the IOS. The system menu version makes no difference at all when it comes to games.

    If your other games work then you have a bad rip/transfer/dump of the game. Re-rip with your original disc, do not use out of region backups for your original discs. The problem is not with your IOS or cIOS....this game launches just fine with 222/223 v4 224 v5.1 249/250 v17 and 19/20.
    Damn I suck!!!!

  8. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  9. #7
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    hi thanks for all your advice just re dumped the game today and it is working fine now thanks again

  10. #8
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,601
    Thanks
    1,875
    Thanked 4,356 Times in 3,653 Posts
    Blog Entries
    5
    As OP has resolved his issued, thread closed --- glad you got it sorted.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •