Results 1 to 7 of 7

Thread: Rock band 3 blackscreen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rock band 3 blackscreen

    OK, so i ripped the game and make made a backup on my HDD to play it from there, but when i tried to load the game it gives my a black screen between the EA games logo and the intro.I tested it with with ios 249 and 223 which both came back with almost the same result. the only difference was that when i used ios 223 the light on my dvd reader kept going on and off. (i tried this with cfg and usbloadergx with same results)
    So after that i tried to burn it on a disc. i loaded in the disk and it got to the menu but than it gave the error: can't read disc. After resetting the console my console didn't want to read the disk anymore (neither would neogamma or uloader).
    so i've tried pretty much now. I did the MMM upload thing in the help section without result.
    wii is softmodded and on 4.2e
    I have tried it with another backup to with same results.

    anyone got any ideas of what i should try?
    Last edited by pauk; 10-27-2010 at 09:11 AM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    NTSC or PAL rip?

    Update to latest rev of IOS 53, 55 and 56

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    didnt work
    its pal rip
    Last edited by pauk; 10-28-2010 at 04:43 AM.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    here is my syscheck

    Spoiler


  5. #5
    New Member stunner2x's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    78
    Thanks
    19
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    When using CFG, what's printed on the bottom right while it's loading? Should say something like v61-222 or v61 249[frag]. If it doesn't, go to options and update, then scroll up til you find the lasted update, save and reload.
    If that doesn't work..... use cIOSx rev20 or 20b; then use Hermes cIOS v5 for 222,223,224 (you'll need this to run the game properly)
    rev20 should run CFG properly so you don't get black screen.

    IOS222 (rev 65535): Trucha Bug ES Iden NAND USB 2.0
    IOS223 (rev 65535): Trucha Bug NAND USB 2.0
    IOS224 (rev 65535): Trucha Bug NAND USB 2.0
    IOS236 (rev 65535): Trucha Bug ES Iden NAND Access
    IOS248 (rev 20): Trucha Bug ES Iden NAND Access
    IOS249 (rev 20): Trucha Bug NAND USB 2.0
    IOS250 (rev 65535): Trucha Bug NAND USB 2.0

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    With: cIOSx rev20.
    Selected 249 in the begin and then what base IOS? 36?

  7. #7
    New Member stunner2x's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    78
    Thanks
    19
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by pauk View Post
    With: cIOSx rev20.
    Selected 249 in the begin and then what base IOS? 36?
    That is correct

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •