Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii error code 51331?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii error code 51331?

    I can't seem to go on the Homebrew Browser or any official Nintendo channel for that matter. I keep getting the error code 51331? Now the internet was working just fine until last week, when I got my laptop. After I got it, it stopped working. Any ideas?

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    check your router settings, (no mac filtering etc)
    go to wii settings, set up your wifi again, make sure you don't accept the update when the connection test succeeded. (also have priiloader installed, with block disc/online updates enabled, will take of accidently hitting the update button and gives an error)
    should all work when wifi is set up correctly

    <--suggestions helped? press Thanks

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah thanks for the answer. The encryption key on my computer wasn't matching the one I put on the Wii, which was the problem.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •