Results 1 to 3 of 3

Thread: wad manager...mounting device, please wait...forever

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wad manager...mounting device, please wait...forever

    I just hacked my wii v4.2u. wen i try to use wad manager v1.4 from HBC it tells me to "select a device" so i select "wii sd slot". Then is says "Mounting device, please wait..." and it wont go past that. Does anyone have any solutions onto how i could fix this??? it would be greatly appreciated!

  2. #2
    Junior Member unrealtron's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    791
    Thanks
    45
    Thanked 150 Times in 122 Posts
    try another version of wad manager




    If I did help you, click on the thanks button , itīs free
    How to play out of region games (disc playing) Neogamma
    uLoader Priiloader

  3. #3
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    Quote Originally Posted by unrealtron View Post
    try another version of wad manager
    going off on what unrealtron said,
    I would suggest wad manager 1.7
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •