Results 1 to 6 of 6

Thread: Problems with WiiFlow

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Problems with WiiFlow

    Hey guys!

    USB Loader GX works fine for me. It boots up fast and loads the games too.

    WiiFlow works fine but is a bit annoying. Whenever I update my hdd with new games it takes around 8~10 mins to boot up after the "please wait" screen. Usually it takes around 2~5mins to boot up. I am using a forwarder.
    I've tried it without and with forwarder and I'm using the latest 2.2Beta version.

    Also, my harddrive is a Seagate FreeAgent GO ST903203FAA2E1-RK (320gigs)
    on the usb compatability list it had been listed with (issues).

    Can anyone help me with this as I like WiiFlow alot more than USB Loader GX (WiiFlow also boots up NSMB without any patching )

    (I'm sorry if this is not the right place to post this)

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    are you using wbfs format...try swapping to fat32 or ntfs loading to see if it fixes the issue...


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tried both and the results are the same though USB Loader GX worked better for me with WBFS

  4. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    did you try cfg loader .....also try loading with hermes ios....(wiiflow 222.dol etc)

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Can you tell me what cIOS do the versions at Downloads - wiiflow - Project Hosting on Google Code use?
    'Coz I'm using them currently

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Using the 2.1a2 version (cIOS 222) worked :O

    Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •