Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Can't Install HackMii!!!!

  1. #11
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Follow this guide. If still no luck after that, follow the HBC apps section of this guide.
    Damn I suck!!!!

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have it in the apps folder on my sd card and am using the HBC

  3. #13
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    If no luck with what I suggested above then try this...

    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Try this\-Extract bootmii folder-PAL.rar or bootmii_folder-NTSC.zip to sd:\ (you can use your own if you have it)
    -Extract
    Hackmii_0.8_bootmini.zip to sd:\

    -Boot the wii, load HBC
    -Press [HOME] launch bootmii
    -bootmii loads
    -Go To the bootmii SD menu
    -Load bootmini.elf
    Hackmii Installer loads
    (maybe)
    Install HBC, update boot2 bootmii, update bootmii ios, etc.
    Damn I suck!!!!

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok, so I got Bootmii to work finally, but now when I go to run Multi Mod Manager it goes straight to Bootmii. I have a bunch of wads that I would like to do a batch install, but I can't seem to get the manager to pop up...

  5. #15
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Groovy_Duck View Post
    ok, so I got Bootmii to work finally, but now when I go to run Multi Mod Manager it goes straight to Bootmii. I have a bunch of wads that I would like to do a batch install, but I can't seem to get the manager to pop up...
    Are you following the 4.3 softmod guide?? If so then you should be asking over there.
    Damn I suck!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •