Results 1 to 4 of 4

Thread: Upgrade help - black screen??

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Windsor, UK
    Posts
    30
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Upgrade help - black screen??

    Hi
    I upgraded my wii 3.2e to 4.1e earlier today and have run into a problem....

    upgraded all fine but when i put a dvdr into the drive and click on neogammer to load the game the screen goes black.

    The screen goes black even if i click on system settings or try even to get into the homebrew channel.

    What have I done and what can I do to play my wii again?

    Thanks in advance

    Phil

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    not an irc issue i guess..wrong forum section mate

    that is no surprise as you killed your softmod. never update a softmodded wii.
    you have to resoftmod, try using the softmod any wii guide, linked below.
    hope your are glad your are on 4.1 not on 4.3 now..

    how did you upgrade? was the game an E game? sounds like out of region as you can't access your systemsettings, then you are semibricked too (reinstall systemmenu, found in the guide on downgrading to 4.1 option)

    good luck, and be careful next time

    <--suggestions helped? press Thanks

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Windsor, UK
    Posts
    30
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi ya
    thanks for replying, i upgraded by downloading the new software on sd card and installed that way as per the guide on here.....

    I thought I was doing well until now!
    the game is mario kart which i used with my 3.2e not sure what region it is?

    How can I unbrick my wii now then?

    Cheers Mate.




    Quote Originally Posted by wozawii View Post
    Hi
    I upgraded my wii 3.2e to 4.1e earlier today and have run into a problem....

    upgraded all fine but when i put a dvdr into the drive and click on neogammer to load the game the screen goes black.

    The screen goes black even if i click on system settings or try even to get into the homebrew channel.

    What have I done and what can I do to play my wii again?

    Thanks in advance

    Phil

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    you only need to run the softmod any wii guide (link in sig)
    and use the option to reinstall your systemmenu 4.1 for your PAL / E region (under the 4.1 downgrade/upgrade section)
    (if you can't find it or only want to run the softmodguide, there is always the guide to solve a semi-brick)

    good luck

    <--suggestions helped? press Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •