Results 1 to 4 of 4

Thread: USB Loader and Backup Launcher doesn't work?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us USB Loader and Backup Launcher doesn't work?

    I used maufrog's guide to softmod my wii and I did everything correctly. When I start USB Loader it says Error: Couldn't open file!. I've done everthing correctly and formatted my hard drive to the correct format. What do I do now?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Which guide did you use to format your hdd and is your hdd on the compatibility list? Not all hdds will work.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Where can I find the compatibility list? I used the WBFS using the WBFS Manager. Are you sure its the hd? Do I have to install a IOS or CIOS?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    If you followed mauifrogs guide it should work, but it sounds like you didn't set the hdd up right. Follow the usb loading link in my signature to set it up. I think there's a link to the compatibility list there as well.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •