Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem With HBC

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Orlando, Florida, United States
    Posts
    57
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Problem With HBC

    OK... i have a hard modded wii 3.3u I soft modded using the great Thread here for soft modding so i could play NSMB and it worked great. Now i am trying to update some ios's so i can play Metroid and Guitar hero 5. But now Homebrew channel does not find my wad manager or my sd card or something. I am not sure where to start. Do i Start the soft mod process over and see if that works? any help would be greatly appreciated !!

  2. #2
    New Member Travixyz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Indonesia
    Posts
    148
    Thanks
    17
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by totalsus View Post
    OK... i have a hard modded wii 3.3u I soft modded using the great Thread here for soft modding so i could play NSMB and it worked great. Now i am trying to update some ios's so i can play Metroid and Guitar hero 5. But now Homebrew channel does not find my wad manager or my sd card or something. I am not sure where to start. Do i Start the soft mod process over and see if that works? any help would be greatly appreciated !!
    Sounds like your SD Card is not detected by ur Wii
    Try to buy Branded SD Card and try again
    I><><><><><><><>II Nintendo Wii II 4.0U II Korean Region Changed II cIOS 249 v20 with base 56 II<><><><><><><I
    I><><><><><><><><>II 8GB SDHC Card II WBFS II 2GB SD Card II FAT32 II Logitech K120 II<><><><><><><><><I
    I><><><><><>II Homebrew Channel 0.5 II Priiloader 0.4 II Bootmii as IOS II USB Loader GX R928 II Neogamma R8Final II<I
    I><><><><>II Windows XP Professional SP3 32bit II Intel Core Duo E7500 2.93GHz II Nvidia Geforce 9800GT II 1GB RAM II<I

  3. #3
    GMD
    GMD is offline
    New Member GMD's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    South UK
    Posts
    196
    Thanks
    49
    Thanked 40 Times in 33 Posts
    Firsty make sure all apps on your sd card are in the correct folder structure.
    sd:/apps/yourappfolderhere

    then make sure the app you need to use is correctly named (needs to be called boot.dol) and inside the appfolder

    wad manager is at revision 1.7 so make sure you are using that one.

    Even better would be to use DOP-Mii then you can be sure that you will not install any bad ios wads (as installing an ios with a defective ios could hurt your wii)
    PAL 4.2E|BootMii/Boot2+IOS|Priiloader v0.5beta|HBC 1.0.8|ciosX rev20 [249/57][250/56]
    Wiiflow [rev 254]|WiiMC v1.0.9|1.5TB HDD|
    Click if I've helped you

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Orlando, Florida, United States
    Posts
    57
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Thanks to both of you for your response. My SD card worked before so i dont think that is the problem. I will make sure i am using 1.7 wad manager and will also look into DOP-Mii not sure what it is but will read up. Thanks again

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •