Results 1 to 4 of 4

Thread: Rockband instruments don't work

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Rockband instruments don't work

    My orig. store bought rockband game loads but instruments turn off when rockband starts. I have a softmodded 4.2u. using orig rockband disk. Can anyone help????????????

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    are you loading through usb or disc. You need cios 222/223 to play rock band
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...222-223-a.html

    You want to install v 4
    202 - v5.1
    222 - 38 v4
    run the game under 223 - 37/38 v4

    If you dont want to use the installer you can d/l the wads here http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...cios-wads.html
    Last edited by narse1979; 09-12-2010 at 12:04 PM.


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    37
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    are you loading through usb or disc. You need cios 222/223 to play rock band
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...222-223-a.html

    You want to install v 4
    202 - v5.1
    222 - 38 v4
    run the game under 223 - 37/38 v4

    If you dont want to use the installer you can d/l the wads here http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...cios-wads.html
    I'm having the same problem, but only with the drums. I've done all you said, but my drums stop working during the songs. I fail songs I shouldn't be.

    My wii is 4.1u...I'm loading RB2 thru uloader.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Quote Originally Posted by IMac007 View Post
    I'm having the same problem, but only with the drums. I've done all you said, but my drums stop working during the songs. I fail songs I shouldn't be.

    My wii is 4.1u...I'm loading RB2 thru uloader.
    It's not wise to post the same problem in multiple threads.

    Rb2 drums not working

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •